Sunday, December 26, 2010

~Candid itu cun laa..!~



hari minggu ni fiz nak join contest banyak2...kalau boleh laa..kih3..
fiz tak kesah menang ke tak..
yang penting join...
ada seorang senior ni cakap kita kena join contest supaya menambah kenalan n bla..bla..bla...
macam2 laa dia cakap....
so....cek dilla...fiz join ni....kih3


baiklah..kita fokus pada entry ok??
dengarnya ni 1st time cek dilla buat contest..bagus laa..seronok..kih3..
sebelum nak joint..kena ada syarat nya tau??

apa dia??

-terbuka kepada semua jantina
-kena copy banner yang kat atas ni,,link kan ke blog dilla then buat entry tajuk "candid itu cun laa..!"
-kali ni tiada paksaan untuk menjadi follower..kih3
-jangan lupa letak url dekat tempat komen cek dilla
-tag 3 org atau lebih
-buat caption tau....sikit pon tak pe..
-tarikh tutup 10 januari tau..!!

fiz mencampak gambar ni...taraaaa




hah??cek dilla..amacam boleh menag tak??kih3
masa ni suruh kawan tangkap gambar....pose punya laa lama tpi rupa2 nya dia rakam..lepas tu kelam kabut dia tukar mood dan jadi laa gambar ni....fiz tnagah cover ketawa ni..kih3..
Tarikh: 18 Disember 2010
Masa: 6.00 petang
Tempat: Mc Donald Kota Tinggi Johor
Siapa yang ikut??: Shahira salimin(dalam gambar) dan Siti zulaiha (ambil gambar)


ok..dah kan cek dilla??kih3..

fiz tag:

http://coretanakukahini.blogspot.com/

http://saxoni.blogspot.com/

http://epalgreen.blogspot.com/



Hafiz: nak join juga??tekan sini tau tekan banner tu... =)


1 comment:

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...