Sunday, December 26, 2010

~contest aksi freestyle epalgreen.blogspot.com~


ni contest seterusnya yang fiz join...
semangat pula nak join..
kalau menang lagi bagus kan cek mahira??kih3

untuk contest ni pon ada syarat..apa dia??

-semua boleh joint tak kira jantina dan umur..bangsa??..boleh rasanya kan cek mahira??kih3
-kena copy banner kat atas ni
-masukkan gambar menarik kita bersama orang yang tersayang macam kawan2 dan ahli keluarga...
-lengkapkan slogan mengikut citarasa anda...panjang patah perkataan??cek mahira tak bagi tau pula...buat karangan pon tak pe kot??kih3

gambar ini menarik kerana..........

-sila tinggalkan url di tempat komen yang disediakan ok??
-sila ikut syarat atau penyertaan anda tidak sah..!!!...ni yang paling seram syarat cek mahira..kih3..

fiz tag:

http://akal-emosi.blogspot.com/

http://babyfiyrepublic.blogspot.com/

http://since-8-july.blogspot.com/

http://royalarsenalfc.blogspot.com/


dan fiz melontar gambar...taraaa..




gambar ini menarik kerana ini kali pertama fiz dengan kawan2 mewancara seorang penulis atau bekas peguam (di tengah2 antara dua orang perempuan tu)..ini untuk memenuhi assingment subjek COM161..dan untuk result subjek ni fiz dapat A- ....ini tugas yang paling mencabar kerana fiz dan kawan2 merupakan pelajar semester 1 dalam course Pengajian Komunikasi dan Pengajian Media......betapa susahnya nak menguruskan jadual pertemuan....dari Melaka ke Seremban....ditambah kali pertama menemuramah segala bagai kan....akhirnya berjaya..pengalaman freestyle yang menarik untuk cek mahira..kih3


hah??amacam cek mahira??boleh menang tak??kih3
harap2 laa ek..kih3



Hafiz: maklumat lanjut boleh klik pada banner atau sini

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...