Sunday, December 26, 2010

~Your Url Story Contest~



hah??besar tak cek merazati??
cuba teka kenapa??
sebab nak menag ni tau...
kih3..
tak menang pon tak pe..
janji fiz suka joint...
kenapa lagi??
sebab fiz nak terangkan sangat kenapa fiz pilih url ni...
berkobar2 ni...taraaaaaa...

sebelum tu kena dengar syarat2 nya..:

-buat 1 entry dan letak banner macam fiz buat tuh...lagi besar lagi bagus agaknya..kih3
-cerita tentang url anda tu..kalau ada domain sendiri pon cerita laa...
-tag 2 orang untuk join..
-tinggalkan entri dalam komen cek merazati..
-dan paling gempak pemenang dibahagi kepada LELAKI dan PEREMPUAN.....fiz ada peluang tak cek merazati??kih3...

ok2..
kenapa fiz pilih url http://hafizpunyadrama.blogspot.com??

kali pertama orang baca atau dengar mesti gelak kan??yelaa..ni blog laki ke perempuan??sebab perempuan je yang minat drama2 ni kan??....tapi kita lihat balik..sekarang perempuan nak mendominasi lelaki..dan laki mendominasi lelaki..macam sekarang ni...laki merupakan tukang masak terkenal??..jururawat laki??...hah..!!..bukti tu kan??...DRAMA bukan hanya simbol bagi wanita..!!...tapi universal....

DRAMA dalam url fiz juga ingin mengelak kebosanan url orang lain...maksod fiz...DRAMA = STORY...betul tak??...setiap orang ada STORY dia dan sama laa dengan fiz yang ada DRAMA sendiri cuma mungkin olahan dan pandangan yang berbeza....kan berbeza dengan perkataan STORY tu..kata nak jadi rakyat yang mampu berfikiran di luar kotak masing2.. dan salah satu aspek psiko untuk semua orang bahawa blog ni kepunyaan siapa dan ada apa damlam blog tersebut....betul tak cek mezawati???

manakala PUNYA...menunujukkan kepunyaan seseorang...atau hak milik ...atau hak cipta ...

dan HAFIZ pula...adalah berasal dari perkataan arab yang bermaksud HAFAZ.....dan itu adalah nama tuan punya blog ni...fiz lebih suka guna nama sendiri untuk letak dalam url kerana kita ada identiti sendiri...dan kenapa kita perlu letak nama bukan2???..nama adalah doa...ingat tuh..!!

setalah di gabungkan jadilah http://hafizpunyadrama.blogspot.com

amacam cek merazati???boleh menang tak???hehehehe
teringin sangat ni..kih3.,,
ok..maap fiz gedik..kah3..


fiz tag:

http://sekeping-cinta.blogspot.com/

http://mynameismryna.blogspot.com/


Hafiz: faham tak tentang url fiz ni??kih3...


4 comments:

  1. thanks tag..nnt sy buat okey ;) ;)

    ReplyDelete
  2. mezawati??! apekah!! hahaha
    MeraZati ok..
    btw tq join..
    tggu la update nanti k.
    :)

    ReplyDelete
  3. @mera zati M.z
    eh??yeker??
    mata ni rabun..so phm2 sikit laa ea??..kih3
    fiz tukr....kih3

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...