Tuesday, April 24, 2012

Akhirnya Gagal !!!

Salam 1 auw...auw..auw dan salam 1 penat..hahahaha
sedap jugak kan???
tapi hari ni aku nak update entry simple lagi padat lagi ringkas..jadi korang tak perlu baca berjela macam entri semalam...aku rasa ramai yang tak faham kan??..hahahaha..cukuplaa orang yang sepatutnya je baca ...tu pon kalau dia baca...dia pon tak bagi apa respon yang aku dah remove dia...
dah2..asyik fikir dia je...hidup kena teruskan ....yeah !! *gaya nas ahmad dalam mentor..hahahaha*

semalam entri sedih dan hari ni pon tetap sedih...hahaha
sebab apa???..sebab kolej tak dapat sudah....
ura - ura tu adalah benar belaka iaitu sem 5 dan 6 tak dapat kolej sudah...
aku rindu wey nak duduk kolej...uitm melaka semakin kejam...hahahaha
uitm lain boleh sampai sem 6 duduk kolej...
tolong laa jaga kebajikan pelajar yang ada sebelum menambah yang baru...hurmmm...
apa salahnya bagi duduk kolej sampai sem 6??...memang laa nak bantu orang lain dapat sambung belajar...tapi...pelajar sedia ada??..hurmmm...

aku rindu suasana duduk kalam kolej...
rindu dengan orang yang jual makanan tiap malam..
kalau dah duduk rumah sewa,, mana ada orang jual makanan ..
kalau jual...macam pelik je??..macam seram je??..hahahaha
dah2..aku nak rehat..esok sambung kerja..
malas betul aku nak pergi tau...hahahahaha

hah.!..ni bukti kalau tak percaya aku dah tak dapat kolej..
ceit..padahal korang tak kisah pon kan nak tengok gambar ke tak kan??
aku je kecoh kan??..hahahahahaha


nampak tak??
nama penuh aku di kosongkan ye...
siapa yang nak ngurat je boleh tahu nama penuh..
yang nak jadi peminat..tahu nama glamerrrrr kampung je..hahahaha




1 comment:

  1. hahaha,,,try mohon tun teja o merduwati,,,hahahah

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...