Monday, November 21, 2011

Bendera Malaysia Di Kencing Wanita Indonesia...!!!


Salam 1 auw...auw..auw
kadang2 aku kecewa sikap rakyat Indonesia yang tak guna akal sebelum buat sesuatu...
Indonesia yang dah merdeka lebih lama dari Malaysia tapi tetap gagal melahirkan rakyat yang celik akal dan minda..
sedih..!



4 comments:

  1. auch !!

    biar betul?

    xbtamadun nya.

    smapi mcm tu skali.

    mmg xtau malu lh diorg.

    pmpuan plak tu.

    ish3x !!

    xtau nk komen pe g tntang tndkan diorg yg mkin ari mkin nmpk mcm org yg xpnh tau ape itu tamadun manusia yang brakal.

    ^__* wink wink !!

    mintak jasa baik awak
    1. komen,
    2. like FB,
    3. retweet Twitter and
    4. klik Google +1

    di entri terbaru nana tq

    http://yuslianayusof.blogspot.com/2011/11/contest-gadjet-impian-by-denaihati_19.html

    ReplyDelete
  2. jgn lah buat2x cite kwn... gamba ni bkn game show jepon ke... x baik fitnah org....

    ReplyDelete
  3. woi babi..nie bukan gambar betul pun..tak payah nak menipu sgt lah kan,,setakat edit murahan kau tu..agak2 la der...kau la punca indonesia n malaysia bergaduh tau tak..bengong

    ReplyDelete
  4. x pandai edit gambar

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...