Sunday, December 26, 2010

~Contest: Siapa Awang Hafiz?~



setelah berehat sebentar bersama kenduri kahwin...
kita teruskan dengan contest...
dah macam marathon contest kan??kih3

okey..
kembali kepada contest...
sekarang kita join contest Siapa Awang Hafiz..
tengok??nama pon sama kan??mana tau ada lauck kan cek awang??kih3..
disebabkan contest ni mencabar..
kena baca semua sntry...tapi mungkin ada yang terlepas pandang kot??..hehehehehe
tapi entry yang best..tentang cek aawang kuruskan badan...letup..!!

dah melalut ni....
kita terus ke syarat2 ea??

i) Buatkan satu entri dgn tajuk "Contest: Siapa Awang Hafiz?"
ii) Paste gambar kat atas ni dalam entri tersebut dan link ke entri cek awang.
iii) X perlu follow blog cek awang tapi kalau follow jugak, lagi bagus!
iv) Jawab soalan2 berikut:

1. Apakah warna kegemaran Awang Hafiz
a) Hijau
b) Biru
c) Merah

Jawapan: fiz pilih B

2. Apakah sukan kegemaran Awang Hafiz
a) Mendaki gunung
b) Bola sepak
c) Squash

Jawapan: fiz pilih A

3. Apakah makanan kegemaran Awang Hafiz
a) Lemang
b) Roti Jala
c) Ayam Penyet

Jawapan: fiz pilih C

4. Apakah minuman kegemaran Awang Hafiz
a) Milo Ais
b) Susu
c) Air mineral

Jawapan: fiz pilih A

fiz nak bagi sebab tapi cek awang tak suro pon kan??

v) dan syarat yang akhir adalh postkan link entri anda di bahagian comment entri cek awang.

nak tau tentang hadiah??..tekan sini..
nak tau maklumat lanjut??tekan banner...(macam laa ada beza??kih3)


Hafiz: contest yang unik iaitu tak perlu tag orang lain..!!kih3

2 comments:

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...