Friday, May 6, 2011

~Ucapan "Happy Mothers Day" Yang Paling Comel dari Anak Lelaki...!!~

Wah..!!
salam 1 auw..auw..auw..
dah 1 hari tak update blog..
rindu dengan fiz tak??....mesti korang cakap "aku kesah pulak kan??.."
hurmmm...
tak pe.....*siap sedia nak terjun dari...............katil...bye..."..kah3
dah2..mula merepek ni...

entri permulaan pada hari ni..
fiz ambil video ucapan dari sorang mamat yang study dekat oversea ni...
kan hari ibu dah nak dekat ni..
jadi rasa kan ambang hari ibu..
mana laa tahu dapat inspirasi kan???
comel je mamat ni buat video mak dia..
mesti mak dia bergetah lagi..
tahu tentang media elektronik ni..letak dekat you tube pulak...
kalau mak fiz??...hurmmmm....old skool pulak....kah3..
jadi kena buat cara tradisional je..kih3..

dah2..
tengok laaa...







Hafiz: beberapa entri akan dibuat malam ni... =)

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...