Saturday, January 8, 2011

~Nora Danish punca Khairul Fahmi Che Mat tangguh tunang~




dah cerita tentang Siti kan???
kita beralih ke cerita keeper bola negara yang tengah "hot" sekarang ni...
ingat tak tentang Nora ber tweeter tentang keeper bola ni kan??
si keeper ni pon katanya gatal.....
tu dia....

TAPI dia nafikan..
nak tau ape dia cakap??
taraaaaa...

"Sebab saya tangguh tunang adalah kerana saya mahu fokus pada kerjaya dulu. Kebetulan pula saya ada banyak games. Mengikut perancangan, saya sepatutnya bertunang pada penghujung tahun lalu. Setakat ini, saya masih belum ada tarikh baru yang tetap lagi untuk bertunang. Malah, keluarga kami belum bincang lebih lanjut lagi.

"Hal tangguh tunang ini tiada kena mengena langsung dengan Nora Danish. Masa Nora meletakkan status itu pun, saya dah tak jadi tunang. Mungkin siapa yang jadi pengikut blog awek saya tahu cerita sebenar. Terus-terang, ia memang tidak berkaitan dengan Nora.

"Lagi pun, siapalah saya ni. Saya hanya orang biasa saja dan orang kampung. Saya pun tak setaraf nak bersama Nora yang dikenali ramai itu," kata Apex.

nada dia macam pasrah je kan??
tapi nada dia macam nak jugakkan??
betul tak??

untuk pengetahuan semua,,mereka ni blom jumpa face to face tau..
tu yang nafsu membuak2 kan..kah3
lepas tu dia cakap..

"Saya tak ada jumpa dia pun. Saya pun anggap dia hanya bergurau saja. Saya rasa mungkin orang lain ada berbuat seperti apa yang Nora buat. Mungkin Nora mendapat perhatian disebabkan dia seorang artis.

"Siapa saya nak jumpa dengan Nora? Kalau benarlah Nora nak jumpa dengan saya, saya tak tahu nak cakap apa. Tengoklah keadaan. Kalau saya sempat, Insya-Allah saya akan jumpa dengan dia. Sekarang ni, saya tak boleh nak cakap saya terima atau tidak untuk bersua dengan dia.

"Kalau betullah la dia ada datang tengok saya training atau pun main bola, takkan saya nak halau dia. Kita kena saling hormat menghormati. Apa pun, saya tak pernah sedikit pun terbayang perkara sebegini terjadi pada diri saya. Selama ini, saya hanya tahu main bola saja," jelasnya.

jadi..andaian semua di atas tangan anda semua..kih3


Hafiz: sekarang trend artis kahwin pemain bola sepak kan??..anda bila lagi??kih3..

7 comments:

  1. ske gak kt apek ni, tp da ade awek lak...klu dia ngn nora danish pom ok gak, hahaha..

    ReplyDelete
  2. LOL! Ala lelaki biasala tu.. Alasan.. Eh tapi apa blog awek dia ye? Mesti awek dia blog bengang punya.. Bahaya juga kalau si Nora ni tak jaga2.. Pompuan yg lagi satu tu dikata rampas dia punya, jgn dia pula dikata rampas org lain punya..

    ReplyDelete
  3. hehe..
    jodoh ktntuan di tangan Tuhan.

    Elia comel, nora pn comel gak :)

    ReplyDelete
  4. diorang decide nak tangguh tunang sebelum Nora Danish tweet pasal K FAhmi la...

    sebab tahun ni jadual perlawanan KF penuh... kena cari masa yang sesuai iaitu luar musim perlawanan.

    aku baca kat blog jejariruncing. post awek dia sebelum kecoh Nora danish nak ngorat KF

    ReplyDelete
  5. ishhh. payah tol jdk org hot hot ni laa. haha ;)

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...