Saturday, January 29, 2011

~Kamal Adli enggan berkahwin??~


tergugat iman tak??kih3


okey2..
sambil jaga mak ni...
fiz curi masa nak update ni..
berangan jadi nurse lelaki yg bertauliah...
sampai ada nurse puji....kih3..
letup tak??..kih3...

dah2....
jangan nak gedik lagi..kih3..
kita cerita tentang aktor yg hot spot ni....
siapa yg tak cair kan???...
tapi Intan Ladyana juga yg dapat..hurmmm....
melepas u olssszzz....

dia kata bukan tak nak kahwin tapi...
bukan dlm 3 tahun ni..
sebab masing2 baru nak naik nama kan??
jadi nak lebarkan sayap dulu...
kasi kembang sikit sayap tu..kih3..

tapi yg lagi kelakar..
dyeorang bercinta dah nak dekat 2 tahun tapi Kamal belum jumpa lagi keluarga Intan..
apa laa Kamal ni...
nanti di sambar baru tahu..kih3








Hafiz: esok discharge.... =)

2 comments:

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...