Thursday, December 23, 2010

~Selebriti Carian Tertinggi di Internet 2010~

sudah hampir penghujung tahun kan??
pejam celik pejam celik pejam terus pon ada..kih3...
hari tuh kita dah tahu tentang carian yang tertinggi di Malaysia kan??
pagi ni fiz nak cerita tentang dunia pulak..

sebelum nak memulakan ni..dalam senarai ni akan ada bukan tentang selebriti tapi ramai selebriti dalam ni...ermm..faham tak??..kih3..

ukey kita mula dari no 1 ea??

1. Kes Kebocoran Telaga Minyak British Petroleum (BP) di Amerika Syarikat (AS)...kenapa ek sampai paling banyak di cari??..

2. Piala Dunia 2010...siapa yang menang??Sepanyol???kih3...teringat lagu Shakira tuh...Wakawaka??..move your body..!!..yeah...kih3..

3. hah ni baru selebriti iaitu Miley Cyrus...kenapa jadi "WANTED" dalam 2010 ni??..ni tentang video lucah untuk lagunya Who Owns My Heart ....pernah tengok??..18sx tak boleh tengok ea??kih3..




4. Bintang realiti tv Kim Kardashian tengah buat penggambaran rancangan terbaru dengan kedai dia New York....ulang seklai lagi..New York..!! dan yang lebih Gempak adalah gambar telanjang bulat dia di muka depan majalah WOW..hebat tak?kih3




5. baru laa Lady Gaga...kenapa nombor 5 ek??kih3....ni sebab dia pakai baju daging + perdebatan antara John Mac Cain tentang gay dalam pasukan tentera..




6. iPhone...ni disebabkan pengeluaran iPhone4 yang terbaru tuh...best kan??

7. Megan Fox dapat no 7..ni disebabkan dia mencaci,mengkeji,,mengutuk filem Tranformers3: Dark Of The Moon sebab dia tak dapat berlakon dalam filem tuh..gedik kan??kih3..bukan tu je...dia kahwin dengan teman lelaki dia ,,Brian Austin Green...dah kahwin kan??

8. Justin Bieber barulah nombor 8..ni disebabkan CD dia yang laris bak pisang goreng kat kedai depan tu denagn konsert jelajah dia..dan dapat 4 Anugerah Muzik Amerika..dan kisah cinta monyet dia dengan Kim Kardashian...ingat lagi tak tentang ugut bunuh tu??



9. jatuh pada Program Realiti yang popular iaitu American Idol..

10. Tangga terakhir di menangi oleh Britney Spears....apa perkembangan dia??






Hafiz: teringat dekat orang tuh..kih3

4 comments:

  1. good info..antara penyumbang world cup tu dpat rank no 2 adalah aku..hahahaha

    ReplyDelete
  2. hai...follower baru neh!//

    follow me back lau free..

    http://myamigosspace.blogspot.com/

    suka header tuh..semard ja!

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...