Friday, December 10, 2010

~cara tingkatkan traffic..!!!~

jalan-jalan tadi smbil makan hati dekat blog2 yang ada ni..
tup tap tup tap..jumpa cara nk tingkatkan traffic...!!!
katanya boleh tingkatkan sampai 1 juta???
wow..!!..macam tak caya je kan....
cara nya agak leceh dan memerlukan anda semua untuk fokus dengan betul2 ye....
nak tau??
bagaimana???
baca elok2 tau......

cara2 nya adalah:

1.pergi ke sidebar saya dan lihat yang bawah sekali....yang ada tulis Send Me One Million FREE Guaranted Visitors tuh..
2.klik saja di ayat tersebut
3.da keluar kan??..skroll sampai bawah ,,tapi kalau rajin baca lah ayat2 bunga cinta dia tu..kih3 dan buat step yang dia suruh...mudah je...
4.lepas itu pergi ke emel anda dan ikut arahan yang selanjutnya..!!!
5. Selamat Mencuba...!!


Hafiz: kalau pening kepala tak perlu buat la ya???kih3

9 comments:

  1. waaa. Kencang betul trafik. Untuk makluman, aku adalah visitor yang ke 1 000 003.

    Terima kasih di atas infonya.

    ReplyDelete
  2. ~yeker cek nescafe ais??~
    ~cube jex laa cek mie..~

    ReplyDelete
  3. nt nuffnang cne? xleh jd member glitterati dah ke?

    ReplyDelete
  4. haha..ak pom pnh try jgk mnde traffic tu..try r lwat blog ak ye :)

    ReplyDelete
  5. ~ney cume tingkatkan traffic jex laa cek timmie...huhu~

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...