Wednesday, December 22, 2010

~blog salin kulit??~

apa yang salin kulit ni??
aik??tak perasan ke rupa blog fiz dah bertukar ni??
berdebar2 tunggu benda ni siap tau..!!
kata nak publish 24 Dec kan??
maaf la..ada masalah teknikal yang tak dapat di elakkan tu yang awal 2 hari..
tapi tak pe kan??
suka tak tengok???
jelous tak??tak jelous??..tak pe laa..yang penting pelaburan tuh...kih3...
lepas ni baru laa ada mood nak buat entri banyak2...hehehehe
dengan kewujudan blog ni maka akan lahirlah seorang blogger yang baru..cewahhh..!!kih3

jom tengok sebelum dan selepas ea??

sebelum


selepas - cuba tengok shoutmix tuh??...cuba tengok Header tuh?? sangat lain dari yang di atas kan??kan??kan??yang paling lain adalah lambang Blogger dah tukar..!!hehehehe








sebelum




selepas- dah ada footer yang mungkin menawan di hati anda..kih3..yang paling geli hati adalah cuba tengok gambar tu??siap pegang pensil lagi..kih3



hah??macam mana??cantik tak??cantik tak??..macam Deco Bersama Eric tu??kih3
tapi ni deco bersama CicakdanLelabah ....nak lebih hebat??cakap2 laa dengan dia ea??



Selamat Datang Rupa Baru.. =) !!!




Hafiz: kalau ada apa2 komen atau tak berkenan di hati cakap laa..boleh tukar2 sikit2..hehehehe

8 comments:

  1. aiseh.. dah new look la bro. cool cool. nk masuk tahun baru ni.. azam baru dtg bersama kulit blog baru :)

    ReplyDelete
  2. @Fyzalthankss bro..hehehehe...semangat ni..kih3

    ReplyDelete
  3. memang cantik sangat..nak tempah jugaklah...tp mahal tak?

    ReplyDelete
  4. saya perasan! saya perasan! nak new look jugak tapi xreti.. sob3..

    ReplyDelete
  5. @MamaEma mahal x??..ermm..kena tnye tuan bdn laa..kih3...boleh d bwa berbncg..kih3

    ReplyDelete
  6. @nadzirah aqilah hehehe..naseb prasan..kih3...nak??jumpe lar creator nyer..kih3

    ReplyDelete
  7. @~sayahafiz~
    bro.. aku rasa font komen kene tuka sikit la bro kaler die.. cam tenggelam sgt dengan bground hitam.. tukar putih pun ok gak bro.

    ReplyDelete
  8. @Fyzal ukey bro...nnti akn bg tau kat technician tok betulkan..kih3..

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...