Wednesday, December 29, 2010

~Artis di Stadium Gelora Bung Karno~


siapakah antara artis atau selebriti Indonesia yang tengok perlawanan bola sekejap tadi??
yang penting artis Indonesia laaa ye..kih3..
masa tengok lawan bola tadi ternampak laa beberapa artis sampai artis baru pon ada tapi fiz ingat2 lupa nama artis tersebut...
tapi yang mendapat perhatian adalah...

dia tengok bola sorang2 je...sebab ariel dlam penjara..kih3..



kenal tak sapa ni??
ni laa Manohara yang kahwin dengan kerabat diraja Kelantan tu...
bersemangat dia sokong indonnesia..
mesti nak balas dendam ni kan??kah3


sebenarnya banyak lagii..
tapi ni yang terhangat di pasaran..kih3..
nak tengok lagi??
tunggu entri lain ok?? =)




Hafiz: serabut jadi artis low class ni..kih3

6 comments:

  1. yeke??xperasann lakk..tp td cameraman asyikk focus awek cun jer..hihi

    im following u.. :P

    Ole..Ole..Malaysia Menang!!

    ReplyDelete
  2. wahaha. kesian lunamaya tgk bola sensorng kih3 :p

    ReplyDelete
  3. due tu je kot yg kenal2 gitu je..yg lain mungkin artis indon yang x terkenal di malaysia~hehe

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...