Monday, May 21, 2012

Cinta Cicak !!!

Salam sejahtera... =)
eee...macam kekok pulak tak cakap trademark lama tu..
biar je laa dulu sementara aku fikir nak ganti trademark tu...
nak tunggu korang fikir...naik berbulu ketiak ni..hahahaha
dah2..aku nak cerita benda lain...
kawan aku ada post iklan thailand ni dalam satu group masa aku aq belajar english education..hahahaha
mula2 tu takut jugak nak bukak..yelaaa..
namanya pon cicak...
aku sangat geli okey...aku tak dapat bayangkan siapa yang tertelan cicak dalam makanan ke atau singgah di makanan korang...mahu aku baling je pinggan tu dekat taukey kedai..hahahahahaha *gaya gangster tak???..hahahaha*

nah...korang cekitdot dulu...


dah tengok??..hahahaha
kau hingat cinta monyet je ada??...hahahaha
aku tak boleh blah part cicak tu menangis...hahahaha..aku rasa macam nak hempok je laptop ni...
watak utama cicak tapi sebenarnya nak promote syiling je..
melampau betul..hahaha

tapi kan sekarang dah trend iklan lawak untuk promote barang..sebenarnya dah lama dekat Jepun..
dekat malaysia je semua iklan nak serius memanjang je..
antara aku ingat iklan yang KONONNYA lawak adalah iklan kit kat yang m. nasir jadi hang tuah..
tapi aku rasa iklan tu tak menjadi sangat sebab macam over je..hahahaha

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...