Wednesday, May 30, 2012

Selamat Hari Lahir Sahabatku =)

Salam 1 Hari Di Hari Khamis....muahahahahaha
hari ni aku nak wish birthday untuk kawan aku seorang ni..
kawan suka duka dari semester 1 lagi...
kali kedua kot aku wish untuk si minah ni..hahahahaha
aku pon tak ingat..
tapi last sambut birthday dia masa semester 3..
buat surprise masa kelas public relation...
suruh si masliya sorokkan si tiqa dalam toilet..hahahaha
sempat jugak buat surprise...
kelam kabut gila..hahahahaha...
nasib menjadi...kalau tak..hancur hati aku..hahahaha

tapi kali ni tak dapat sambut...
dan tak dapat sambut jugak rasanya sem depan...
jadi sem 3 tu laaa kenangan last untuk meraikan hari jadi dia...

jadi kali ni aku nak ucapkan selamat hari lahir kepada Atiqah Rahim...
semoga kau daat kurangkan sifat panas baran kau tu..
aku pon tak tahu kenapa laa dari sekolah rendah sampai sekarang, kawan baik aku mesti ada yang panas baran....hahahahaha..
dan aku doakan kau cepat sikit matang...hahahaha

dan jangan risau...aku tetap akan bagi kau hadiah...
aku keliru nak bagi kau belon atau tudung...
tapi telah ditanya oleh para penasihat, aku bagi kau tudung je laa...
aku hadiahkan kau tudung OBAMA..hahahaha
aku pon tak tahu laa apa nama dan dari mana...
padahal nama biasa dia cuma tudung bawal bercorak je...
tu je laa aku mampu untuk kau...
yang penting aku ikhlas..
tapi macam dah tak ikhlas pulak...hahahaha
dah, persetankan tu semua...hahahaha

aku selitkan gambar masa sem 3 dulu...
untuk mengimbau kenangan kalsik nasional..muahahahaha


yang comel tu aku..okbai..~

1 comment:

  1. Hafiz, bila aku ingat balik, aku pun tergelak-gelak masa kelas PR kan. ;-)
    Nak menipu konon sakit perut...kekekeke.
    Aduyaiii..

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...