Thursday, April 5, 2012

Facebook Kecoh Dengan Kuku Aaron Aziz !!!

Salam 1 auw...auw...auw..
hari ni aku nak cerita sikit..sekarang dekat fb kan dah kecoh tentang ic si Aaron Aziz ni hah..
ic aku tak ada orang nak tengok pon..hahahaha
ic si aaron ni palsu laa..hidung kembang laa..rambut zaman dulu laa..
tapi bila tengok ic yang original punya..
macam photoshoot je..hahaha
orang kalau dah segak dan hensem,, campak camera mana pon muka elok je..
tapi kalau muka dah macam parit belakang rumah,, campak ikan pon mati..hahahaha
eh..sedap jugak peribahasa aku ni ek??..hahaha

jadi tadi aku baca laa update twitter si aaron ni..
aku memang tak ada twitter tapi twitter si aaron ni link dengan fb, so dapat laa aku baca...
orang bukan komen ic dia tapi kuku dia pulak..hahaha
ramai kata, muka je hensem tapi kuku hancor..
yelaaa..mana tak hancur kalau dah berlakon cerita pecah rumah ...ape laa..
lain laa macam kuku aku ni hah..
halus je..sebab mengangkang dekat rumah je..hahaha

jadi apa2 pon jom cekitdot komen Aaron Aziz tentang kuku dia..hahaha













besarnya laa tangan dengan jari aaron ni..
kalau bagi penampor,,boleh bengkak ni..hahaha =)





nota punggung: pergilah pedicure dengan manicure..hahaha

2 comments:

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...