Monday, September 12, 2011

Akhirnya Siti Nurhaliza Bahagia...!!!

Salam 1 auw...auw..auw
dah lama tak update blog...
rindu bukan kepalang lagi...
macam2 yang terjadi selama seminggu yang busy melampau ni..
mengalahkan Siti Nurhaliza sudah..
hari ni banyak cerita bahagia yang fiz nak cerita walaupun yang sedih pon ado..
bosan pulak cerita pasal sedih je kan??..kah3

Antaranya:

1. Semua presentation dah siap dan dah present pon...semuanya kali ni power point last minute buat..sorry lecturer..kah3...tak tahu kenapa sem 3 ni macam tergolek sikit time management..class untuk sem 3 ni pon dah habis..!!...banyak2 presentation,,yang fiz paling suka adalah Instructional Communication..kena present projek kitaorang iaitu 'How To Design The Old Shoes -SHOUT Shoes...!'...yang kedua adalah Psikologi..tajuknya 'Social Psychology - Discriminations Towards Parents at Old Folks Home'...sedih wey part psiko ney..teringat dekat ayahanda dan bonda di desa...kah3

2. AKHIRNYA...!!!..fiz jadi jugak emcee untuk event budak2 sem 6 setelah dua sem mencuba dan pernah giveup..tapi kawan fiz yang bernama Eja dengan A'ah...sanggup bertungkus lumus tolong fiz...Thanks a lot guys..really appreciated it.. event kali ni adalah tentang TOUCH 2011..gabungan antara TOUrism dan CHarity..rasa puas sangat jadi emcee...ni laa kenangan yang paling best dekat u ni..rasa macam nak peluk Siti Nurhaliza je....erk??...kah3...gambar2 untuk event tu nanti fiz buat entri lain...

3. Dekat event tu ada booth celcom tau...selama dua hari tak teringin pon nak pergi situ...tapi malam penutup kawan sibuk nak pergi booth tu..jadi fi teman je laa...rupa2 nya dekat situ ada jual modem...!!!.rasa macam nak nyanyi lagu Siti Nurhaliza je masa tu...sebab apa??..sebab murah gila..harga nya cuma RM 100 je...fiz pergi merata tempat paling murah cuma RM 130 je...yang paling best pasal modem ni adalah boleh tukar2 sim card...Maxis, Celcom atau Digi pon boleh...!!!..sekarang boleh laa update blog macam biasa..hehehe...

apa lagi ek??
tu je laa kot yang paling membahagiakan???
kih3..banyak lagi..tapi yang wajib cuma tiga je..
=)

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...