Monday, December 5, 2011

Artis Cuba Sedarkan Diri Sendiri...!!!

Salam 1 auw...auw..auw
hari ni aku update satu lagi status...
eh salah..kah3
update blog artis sorang ni..hu3
hari ni habis untuk satu kelas...

tadi adalah subjek yang aku nak menangis setiap kali nak melangkah ke kelas...
tak tipu okey...
aku ingat subjek last aku menangis adalah Additonal Math masa form 4 dengan form 5...
tu sumpah memang tak boleh nak bawak...nasib lulus..
lulus tu E laa...kah3
jeles tak??

jadi tadi adalah subjek EKONOMI atau ECO120...
aku rasa aku macam tak boleh bawak...
tapi aku gagahkan diri...
tiap kali aku pening pasal benda alah ekonomi ni time tu laa rasa nak nanges..tapi dalam hati je..kah3
baru minggu ke tiga tau...
tak tahu macam mana aku nak teruskan hidup sampai hujung sem ni...

tapi aku gagahkan diri...
tiap saat aku pikir mak dengan abah...
bertambah laa sedih..kih3
tiap kali aku fikir yang aku nak buat mak dengan abah bangga...
aku bertambah kuat sikit sebab kawan baik aku Atiqah Rahim hebat masa sekolah menengah dulu...dan aku rasa nak buktikan aku pon boleh buat..
aku tak nak pointer aku jatuh...
hurmmmm...

harap2 dapat bawak EKONOMI ni hah..
=(






note: lecturer ekonomi aku sama tempat dengan aku..tumpang balik boleh tak madam??hehehehe

1 comment:

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...