Tuesday, October 25, 2011

Seluar Senteng, Paras Betis, 3 Suku adalah Sunnah Nabi ...!!!

Salam 1 auw...auw...auw..
terkejut jugak tengok gambar ni...
dari jauh ingatkan tak boleh pakai..
rupanya salah teka..kah3..


kalau macam ni...
fiz nak borong laa banyak2...
seluar mcm ni selesa sikit tau...
betul tak???
jadi jadi kepada lelaki di luar sana tanpa disedari anda telah ikut sunah nabi =)

4 comments:

  1. kalau betul sunnah, elok diikut sb dapat pahala.

    jom singgah blog www.kisah-dan-kasih.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. erm, salam..
    actually sunnah nabi tu pakai seluar atas sikit dr paras buku lali, if wear like this kalau nak solat beware lah:) sebab tanpa kita sedar kadang2 aurat boleh ternampak. k, just sharing. Have a nice day!~

    ReplyDelete
  3. Menurut Ustaz Azhar Idrus, seluar senteng BUKAN sunnah Nabi. Yang sunnah Nabi ialah jubah paras betis. Seluar ni boleh pakai tapi jgn kaitkan dengan sunnah Nabi. Mohon maaf jika ada kesilapan. Wassalamualaikum.

    ReplyDelete
  4. Menurut Ustaz Azhar Idrus, seluar senteng BUKAN sunnah Nabi. Yang sunnah Nabi ialah jubah paras betis. Seluar ni boleh pakai tapi jgn kaitkan dengan sunnah Nabi. Mohon maaf jika ada kesilapan. Wassalamualaikum.

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...