Tuesday, December 7, 2010

~Selamat berpindah dari lama ke baru..!!~

mesti lambat update ni kan??
tak pe..ni blog sy....suke hati beta nk tulis apa....
beta tak sangke dalam umur yg menjangkau remaja a.k.a cukop umur 18 ni
segala ranjau onak dan duri ikan telah beta renangi..kih3.
ukey,,,sy gedikksss...kih3

cume nak ucap SELAMAT
TAHUN
BARU
ISLAM
1432 HIJRAH

ermmm..niat apa ek taun ni???

1.nk jadi mcm senior blog yang ada kat sini(prasan tak beta??kih3)
2.tidak terpengaruh untuk menjadikan blog ini sebagai tempat nk mencapub sahaja(tau tak apa itu mencapub??)
3.memperbaiki blog ini dengan penuh giat lagi..(nk buat macam2 tapi tak tau..boleh jolokkan??eh..kih3)
4.membiarkan segala lontaran cemuhan yang menempel kat diri ini akibat mem'post'kan enrty yg tak bernas(akak selalu kutuk..!!..kih3)
5.tidak membiarkan blog ini seperti dahulu lagi..!!yeah..!!(arap2 laa..kih3)


hah..!!..tu niat tok blog je..belum niat untuk yg lain..takut tak muat lax..kih3
apa pula niat anda????????????



Hafiz:beta??terpengaruh dengan cerita Putera Kodok..kih3

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...