Tuesday, December 7, 2010

~Blog Baru (2010) Pilihan~

ehem2..testing microfon jap....as-salam semua....pada pagi maal hijrah ni nak cerita tentang Blog Baru (2010) Pilihan yang diasaskan oleh cek Azman Roslan...baik budi pekerti orang ni tau bila dia buat macam ni..nak tau kenapa???

sebab:

  • merupakan platform kepada blog baru yang di wujudkan pada tahun 2010 untuk di kenali ramai oleh umum

syarat:

  • tidak kisah tentang apa jua genre blog anda..eh silap..tidak kira jenis blog....ha,,bagus la kan??..blog tentang masak,,personal,,tutorial pon boleh..cari jodoh pon boleh je...kih3
  • sehinnga hari rabu 8 disember jam 3 petang je (telah d update)
tuan blog:

lepas tu kan kena cerita tentang bila blog anda d tubuhkan dan apa enrty pertama anda...senang bak buah berangan goreng bukan???

macam tuan blog ni buat..tengok tau...nak tambah sikit2 pon tak pe kan cek Azman Roslan???kih3

nama blog: ~saya tukang tulis,anda tukang baca~
tarikh blog d tubuhkan: 6 Ogos 2010
masa blog d tubuhkan: 5.48 petang
tempat blog d tubuhkan: Perpustakaan UiTM,Lendu,Alor Gajah, Melaka.
link entri blog pertama: http://hafizpunyadrama.blogspot.com/2010/08/selamat-datang-ke-era-baru-hafz.html atau lebih senang tekan sini


hah..macam tu lar kekdahnya......
apa tunggu lagi??
buat la..!!
da nak tutup daa....

sebelum mengakhiri ceramah pada pagi ini,,sy serikan dengan gambar tentang Blog Baru (2010) Pilihan :






Hafiz:kalau nak tahu lebih lanjut boleh la tekan d perkataan yang d highlight tu ya???

10 comments:

  1. bro.. ko wat blog ni guna wireless free kat kampus eh?..study ke wt blog.. keh3..
    anyway,good luck 4 that contest..
    beratus2 kot yg masuk..yg masuk gle gempak sume.. blog aku masuk pun just suka2..peluang ada,rugi tak amik..

    ReplyDelete
  2. ~cek izwan,,time tu gune komputer kat library...x gune lappy sendirin pon.....berat nk bawak kehuu hilir..kih3.....masa tuh gh cari bahan tok esemen..tu yang melalot buat benda ni..kih3....sama r suka2....tp kalo dpt kan bez..kih3...~

    ReplyDelete
  3. gud luck and all da best eh dear ;)

    ReplyDelete
  4. gud luck,,saya jumpa blog ni pun dari sana...=)

    ReplyDelete
  5. ~tenkss semua...!!~
    ~undi laa fiz kat group 4 no 122 ea..huhuhu~

    ReplyDelete
  6. goodluck !!
    jom kite undi ramai2..
    sy kump 5 no 191 tQ :)

    ReplyDelete
  7. hallu,blog walking
    follow my blog
    http://www.vnazone.blogspot.com
    keep support each other

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...