Friday, December 31, 2010

~Safee Sali dilamar??~

Sebelum memulakan bicara pada hari ni...
fiz mintak maaf sebab tak post entri semalam..
sibuk sikit..kih3..
nakbalik U laa katekan ...esok dah daftar...
tapi disebabkan fiz ada di Hospital Pakar Puteri Johor sekarang ni...fiz post 1 entri..kalau sempat malam ni fiz sambung ok??

kita kembali pada tajuk entri..huhuhu
hah??
betu ke tidak ni??
Safee Sali di lamar??


bukan di lamar untuk kahwin tapi...
dilamar untuk serta dengan kelab pasukan...
bukan calang2 tau tapi kelab antarabangsa..
Khairul Fahmi Che Mat pon terpilih..
tapi betul ker mereka ni layak???
cuba tengok akhbar metro ni??...taraaaaaa.....

hah??percaya tak??kah3...


kelakar tak??kih3..
mana laa tahu nanti jadi kenyataan kan????huhuhu




Hafiz: pada sesiapa yang follow atau BW di blog fiz ni..nanti malam fiz balas balik ok??.. =)


4 comments:

  1. Waaa , best !
    Nanti follow Blog saya ek :)

    ReplyDelete
  2. haha yang markus jeles dgn fahmi tu xleh bla...wakakakaka XD

    ReplyDelete
  3. kenapa arsenal xlamar die hah???hahaha

    ReplyDelete
  4. amboi...pandai edit...hahaha... ajar sket...

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...