Sunday, March 6, 2011

~Maksud PPKP...~

Selamat pagi..dan salam 1 auw..auw..auw..
semalam nak update pon dah tak sempat sebab main monopoli dalam komputer kawan sampai pukul 3 pagi..!!!...
berangan sebelum tidur sampai laa pukul 3.30...
hurmmm...bukan nak study tapi boleh main2 pulak,,esok test ni...20% kalau tak silap..huhuhu..
tapi sedihnya kan..fiz orang ke-2 bankrupt dari 3 orang yang bankrupt...sedih betul..
yang 1st bankrupt lagi laa sedih kan...
tapi main yang difital ni best sikit..sebab tinggal roll dice je....
kalau yang manual...tak ke giler nak uruskan duit2 tu segala bagai kan...huhuhuhu...

dah...semalam fiz bukan ada kelas tapi ada PPKP....
apa maksud dia??...kalau tak silap fiz ea...Program Pembangunan Kemahiran/Kepimpinan Pelajar...fiz pon tak tau yang mana 1 betul...hehehehehe
tapi fiz nak bagi maksud tersirat....hehehehehehe..
PPKP adalah P=Perkara P=Paling K=Ku P=Penat...hah...!!!..betul tak???...
kih3...
memang penat gila..!!!..sumpah..!!..
penat berfikir..penat ketawa...penat menjerit..penat main..macam2 ada...kih3...
masa sem 1 tema dia Pengenalan Diri...sem 2 pulak Komunikasi.....sem 3??...tggu nanti laa ek..kih3...
nasib tak ada adegan nanges2 macam sem 1 dulu..huhuhu..
fasilitator nye ok laa..best jugak...sebab dia baik..kesian pon ada...sebab bila dia cakap kat depan macam tak ada orang nak dengar..masing2 bising..huhuhu..sabar ea cek ayu??...huhu
program tu diakhiri dengan Pantun 2 kerat..heehehehehe

hurmmmm...itulah update entri ringkas untuk anda...bajet popular pulak kan??..kah3...















Hafiz: kepala pening sebab baru bangun...huhuhuhu =P

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...