Thursday, March 24, 2011

~ Blogger Digegarkan Semula...!!!~

Haluuu dan Salam 1 auw...auw..auw...!!!..
hari ni fiz buka SEMULA blog fiz dengan url yang baru...!!
suka tak??....mesti ada yang tak suka kan??...sebab blog fiz sebelum ni diserang virus durjana...!!!
sebab rajin sangat promosi dan ping entri + ambil gambar dekat google yang ada virus jadi laa macam ni...
menyebabkan fiz kena tukar url...
tapi pembuat header fiz cakap,,dia akan edit semula header dekat ats tu dengan tukar kepada url yang baru pada 16 April...lama lagi kan??
dalam kesempatan tu....
pada sesiapa yang rajin nak bagi cadangan url baru??..mana tau lagi gempak kan???..hehehehe

dah lama tak update....
nak grab semula "pelanggan" di blog fiz ni...
makin hari makin hilang..kah3..
disebabkan hujung sem pon dah nak dekat ni..
esaimen semakin banyak di pasaran ni...
menimbun macam kain yang tak lipat dekat rumah tu..kah3..

macam2 dah berlaku bila fiz tak update dekat blog ni..
sampai fb pon dah jarang buka...update status pon guna fon je....
fon murah je u ollss...tak mampu nak beli Blackberry segala bagai..huhuhu

antaranya:

  • Budak Asasi dah habis untuk pengajian mereka selama 2 sem dan akan sambung degree nanti.....fiz akan update nanti ea???
  • keputusan SPM dah keluar..!!!....tapi semalam laa..kah3....tahniah siapa yang mendapat keputusan cemerlang tu...yang kurang bernasib baik macam fiz dulu mesti ada hikmah di sebaliknya..jangan risau ok....dapat je peluang nak sambung pelajaran tu tapi kena laa usaha lebih sikit ye??..
lagi...ada apa2 yang berlaku lagi ke???
fiz pon dah tak ingat ni..kih3..
macam dah tua sajo.....




Hafiz: sesak nafas..!!!

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...