Friday, February 4, 2011

~Sukan Paling Lucah Di Dunia~

hah...
tadi tengah sedap2 on9 fb..
ada sorang classmate fiz share dekat wall dia pasal sukan ni..
fiz pon tak pernah sangka kewujudan sukan ni...
pelik cara mainan dia..
tapi lebih kuranng macam football a.k.a ragbi...

dah namanya lucah mestilah perempuan SAHAJA yang mainkan nya kan...
bila dah tengok video ni..
jgn mimpi basah sudah laa ek??..kih3
yang perempuan sanggup ke main sukan ni??..kih3...

dan taraaaaaaaa...



dah tengok??
amacam??
puas hati??
nafsu jgn terangkat pula..kih3..
yg perempuan..sabar je laa..
ni dekat luar negara....

nasib tak ada dekat Olimpik kan??
mesti ni acara utama..kih3..


ini entri 18sx..!!!
kepada yg bawah umur sila dptkan bimbingan kaunseling
=)






Hafiz: teringat nak diet..kih3

5 comments:

  1. waa best sukan nie..kalu jadi ref mesti bes..

    entry baru=Lelaki dirogol oleh kekasih gelap

    ReplyDelete
  2. http://beritabolasepak.blogspot.com/2011/02/harimau-malaya-bakal-dapat-khidmat.html

    ReplyDelete
  3. rasa2 kat malaysia dibenarkan tak sukan ni?
    kalo boleh sure penuh stadium bukit jalil tu setiap minggu..hahaha

    ReplyDelete
  4. ahahaha.. demm!
    dpt jd coach diorg syok ni.. heheh..
    astaga.. lagho2.. haha..

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...