Wednesday, January 12, 2011

~Tuan Blog Masuk Akhbar~

haluu..
penat ni cari tempat nak buat entri baru tau...
susah sgt..
berukband maxis ney sgt mendukacitakan...
pada pihak maxis,,jika tak buat sesuatu..sy akan terminate berukband ney..kah3,,,
hah..!!..
nak tau tak ni...
percaya laa fiz masuk surat khabar...
kenapa??ingat Hanis Zalikha dgn Irine Nadia Marcello je ke yang boleh??
lahar sgt kan??..kih3
bukan sebab Blog laa tp Charity Work di bawah Kelolaan Kolej Kediaman Jebat (UiTM Melaka) dgn JPJ Melaka laa...

kalau semua org cari dekat surat khabar Metro atau Utusan memang tak keluar laa kan..
cerita ni keluar dekat surat khabar Melaka Hari Ini je...dekat muka surat 28...
bukan surat khabar hari ni tau tp semalam punya..
tak sempat nak update..kih3..
kalau tak percaya kan tekan SINI ..
lepas tu cari laa di page 28...
ni fiz sertakan gambar yang tak ada dalam surat khabar semalam...




tapi sikit je..takut lama sgt loading kan....
taraaaaaa...








Hafiz: nak mengamuk ni..!!!!!!!!!!!!




















4 comments:

  1. selamat malam

    datang ziarah rakan yang saya follow

    ReplyDelete
  2. dh join yr blog.. salam persinggahan dari rakan bloggers baru..

    ReplyDelete
  3. aku pun penah masuk melaka hari ini. dah lama dah.

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...