Sunday, January 16, 2011

~Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011~



Selamat Pagi dan Selamat Hujung Minggu..!! =)
terasa berkobar2 unutk memulakan hari Ahad yang baru ni...
disebabkan punya semangat kan..macam banner kat atas ni...fiz joint satu contest gempak dari blog cek Faisal....
sebelum ni nak join tapi dah terlepas pulak...
setakat ni contest ni yang paling unik fiz pernah joint...
nak tau kenapa...
baca laaa bawah ni..
taraaaa,,,,,

KRITERIA BLOG TERCANTIK YANG DICARI:-

  1. Pastikan blog korang layak untuk menyertai aktiviti ini.
  2. Pastikan blog korang mempunyai design yang menarik,tertarik dan kau memang deboom.
  3. Pastikan susunan widget adalah menarik dan teratur.
  4. Pastikan mempunyai header yang tidak menyakitkan mata.(Jika mempunyai header)
  5. Pastikan blog korang tidak mempunyai ciri-ciri yang tercatat di entri ini:Apa Perkara Yang PALING Dibenci Ketika Blogwalking.

PERKARA YANG PERLU KORANG BUAT:-

  1. Buatkan satu entri mengenai aktiviti Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011 untuk mempelawa rakan korang vote blog korang.
  2. Letakkan Link entri berkenaan di bahagian komen.
  3. Jadi Follower blog 2DayBlogger.Com(Korang takkan menyesal follow blog ini.I swear)
  4. Tag 3 orang kawan blogger anda(Jika korang rajin je lah =)).-Tiada paksaan..hehe

fiz copy n paste ni je...
biar asli sikit...
baru laaaa cek faisal bangga sikit..kih3...

fiz nak tag sapa ek??
broadband tahap lembab ni...
ok2...
siapa2 yang nak joint boleh je ok??
kalau rajin..siapa yang masuk tu komen laa dekat bawah ni...
nak tengok jugak siapa yang berkobar2 macam fiz ni...
kih3....
=P



hah..!!..
cukup laa tu kot??
siapa yang berminat..boleh tekan SINI dengan semangat ok??


Hafiz: Mulakan hari dengan Senyum....tak perlu kata apa2 =)


11 comments:

  1. @joegrimjow
    joint je skali cek joe...
    cuba2...
    layak tak layak..
    nanti cek faisal yg bg tau...
    =)

    ReplyDelete
  2. huhu...
    cmne nk dpt blog lawa cmni ea?

    tgok2 blog org..tringin jgk nk ada blog cntik2 cmni. nk nulis pn ade smangat...
    mintak tnjuk ajar..plizz..

    ReplyDelete
  3. hye there..well nice header..gudluck k! follow me back k..thanks :)

    ReplyDelete
  4. hi~nice blog.goodluck untuk contest tu yer.:)

    ReplyDelete
  5. nina singgah sini :) gudluck untuk contest blog tercantik ok :)

    ReplyDelete
  6. gud luck

    datang buat spotcheck
    tangah pikir nak vote sape 10 orang
    jangan lupe vote saye sekali kat no 28 kump.2

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum...

    Saya ingin memaklumkan bahawa undian Pencarian 10 blog tercantik 2011 telah bermula sehingga 10 Mac 2011..untuk maklumat lanjut sila ke:-

    Undian 10 Blog Tercantik 2011 Kumpulan 1


    Promosi Buat Duit : Buat Duit RM400.12 Dari HeartBeat , Cepat Join HeartBeat Sekarang. Lupakan Buffered Earning Nuffnang!

    Salam Ukhwah Daripada Faisal Abdullah

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...