Monday, December 20, 2010

~Shahir AF8 buat masalah lagi??~

penukaran rupa blog dah nak dekat ni..!!!
tak sabar pulak rasanya...nanti jemput tengok ea??..hehehehe
ukey laa..kita bace gosip lagi malam ni ea??
fiz tau..semua suka kan??
semalam Fasha Snadha..hari ni Shahir AF pula yang nyanyi lagu Kebahagiaan Dalam Perpisahan tu laa..kenal ke tak ni???
mula laa pompuan semua tergedik2 kan sekarang ni...
tiba2 terasa nak buat braces macam dia pulak..kih3...
ukey2..fiz gedik..

kita pergi cerita sebenar ea??
cerita ni macam ni...
si mamat ni laa...semenjak masuk Final AJL 25..perangai semakin menjadi-jadi...ni bukan sebab masuk final tu tapi perangai yang membuat semua wartawan semakin jelik...masalah disiplin si shahir ni laa..baru je jadi juara sudah berlagak Diva macam Anuar Zain tuh..bangun bang bangun.!!!





masalah disiplin shahir makin meningkat apabila ada satu media ni nak buat photoshoot untuk keluaran syarikat media tuh tapi di batalkan saat akhir...nak tau alasanya apa??..dia DEMAM..amboi2...dengan cari makan tuh laa kau nak cari makan cek abg....lebih teruk lagi..dia cakap dia demam hanya guna SMS....kalah Mariah Carey tau..!!.kih3..

ukey cerita tuh selesai...







dan terbaru...
siapa tengok konsert Ria 2010 semalam dekat i-City??
sepatutnya dia buat persembahan dekat sana..tapi nampak ke batang hidung dia?nampak??
alasan dia sama lagi iaitu badan tidak sihat...
kelam ribut nak 'cover" konsert tu....
apa dah jadi ni??

Hello..!!..kau tu baru nak "bangun" jadi sedar laa sikit ea???setakat pening sikit tu pergi je laa buat show tuh.....nak bli ubat nanti nak guna duit apa kan??




Hafiz: tiba2 jadi papa jarum jahit..kih3

6 comments:

  1. aku ad bace lam murai.com..
    si pnyanyi nih kt kmpungg..
    dserang migrain..=P

    ReplyDelete
  2. ~baru migrai da blek kmpung..~
    ~mcm mne tuh??kih3~

    ReplyDelete
  3. Kamu tulis. saya tukang baca jugak! hahahhaa

    ReplyDelete
  4. ~hehehehehe...pndai laa ek cek ashpaq..~

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...