Sunday, May 27, 2012

Tudung Bercorak Tengkorak Kepala !!!

Assalamualaikum =)
hari ni aku nak buat entri sedih actually..entah apa2 je grammar aku ni..hahahaha
kesah??..hahahahaha
tapi hari ni aku terjumpa satu gambar ni..
dari salah seorang kawan dalam friendlist aku...
aku pon tak tahu sama ada aku add ke dia add ke atau mark zukiceberg...*payah beno nak eja..hahahaha* yang add dia ni...

gambar yang aku tunjukkan ni bukan aku nak jatuhkan perniaagaan dia okey??
dia bukak on9 shopping..jual tudung n selendang...
tapi cuma atas dasar agama aku komen..
aku tahu aku pon ni bukan hebat agama,,dosa masih dilakukan...
tapi aku terpanggill...

korang tengok gambar dulu...



dah tengok??..kali pertama aku pandang macam biasa..
lepas tu baca komen..dia kata tema ganas pulak ..
aku tengok balik..rupnya dekat tudung tu gambar tengkorak..
aku terkezuttttttttttt sampai terkentutttt......muahahahaha
aku rasa...ni pendapat aku je tau..
tak sesuai laaa...
bukan ke tengkorak tu lambang Black Metal???

dan memang tak mencerminkan islam langsung..
maafkan saya...saya harap tudung ni tidak dijual demi maruah agama..
orang islam jugak yang pakai kan??..orang islam jugak yang jual kan??
kita berniaga ni biarlah berlandaskan syariat...
fuuhhhh....!...kalah Dato Mashitah Ibrahim aku berceramah...muahahahaha

maaf kalau ada pihak2 terbabit yang kecil hati...
=)

1 comment:

  1. Agama tidak boleh difesyenkan dengan syariat yang salah . Moga-2 ramai yang ambil iktibar , Amin .
    Ingatan yg baik , keep it up :)

    http://thegirlofasian.blogspot.com/

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...