Thursday, December 29, 2011

Pengguna Smartphone/Touch Screen Diancam Penyakit...!!!


Salam 1 auw...auw...auw...
hari ni aku sibuk sikit...
disebabkan idea datang mencurah2 nak update blog..
setelah di undi oleh akal dengan bantuan hati.
akhirnya aku buat keputusan untuk pilih tajuk ni...hahaha..
macam tajuk nak berdebat pulak kan???

keratan akhbar ni aku ambil dekat New Straits Time (NST)...
tapi aku tak ingat bila punya tarikh...
tapi korang baca laa dulu...

hah??..nampak tak bahanya kalau korang guna touch screen??
tapi kan apa bezanya kalau guna keypad kan??
kalau guna keypad kena tekan/picit keypad tu kuat2 sikit..
kalau touch screen ni sentuh sikit je kan???

tu yang aku pelik dengan keratan akhbar ni
susah nak percaya...hurmmm
apa pendapat korang???



7 comments:

  1. haah? sampai mcm tu sekali ke? alarh..sebenarnya depends pada cara kite pakai..pandai jage, oke jew :)

    ReplyDelete
  2. dapat penyakit ? macam pelik je , rase same je kot ..

    ReplyDelete
  3. dpt penyakitkew?..hawiz pon gune touch gak..ermm...mcm2 skrg..klo gitu xyh gune pape..kan3..hohoh..salamkenal..selmt thn bruu

    ReplyDelete
  4. I know this if off topic but I'm looking into starting my own weblog and was wondering what all is needed to get setup? I'm assuming having a
    blog like yours would cost a pretty penny? I'm not very internet savvy so I'm not 100% positive.
    Any tips or advice would be greatly appreciated. Appreciate it

    Here is my blog post ... fantastic yellow lab golden retriever stuff

    ReplyDelete
  5. Howdy! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be okay. I'm undoubtedly enjoying your blog and
    look forward to new posts.

    Here is my blog ... helpful golden lab retrievers stuff

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...