Sunday, November 6, 2011

One Malaysia Social Networking Meniru Facebook?...!!!


Salam 1 auw...auw..auw..
ni aku jumpa dekat page aku punya kolej kediaman..
super junior..eh salah...super senior..hebat tak??...bukan super man ye??
suparman pon bukan..kah3

One Malaysia Social Networking ni sebiji seberuk dengan Facebook..
sebab muka depan / hompej / homepage dia sebiji setapir dengan Facebook...
ni pon macam khas untuk rakyat Malaysia sajo
nak godeh2 kena daftar dulu..
tu yang malas...

malas nak deactivate balik..kah3

jadi jom cekidot..

kalau korang teruja nak join boleh pergi ke sini..
sini....
eh sini laa..
tak dengar ke??
sini...sini...sini


1 comment:

  1. one malaysian tak sebiji macam facebookla jauh sangat,klu u all nk tgok social malaysia serupa facebook sila lawat ini http://bestcooltop.com/bct

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...