Sunday, November 13, 2011

Nama Bermula 'MOHD' Adalah Dilarang...!!!

Salam 1 auw...auw...auw..
semalam tak dapat update blog sebab kepenatan tengok AIM 2011..
tunggu komen dari aku ye..??


tapi kali ni aku nak tunjuk gambar dekat atas ni..
bila aku tengok gambar ni teringat masa sekolah menengah form 5..tahun 2009.
sebab cikgu EST aku ada cakap sebijik setapir macam dekat atas ni...

tapi dari dulu apa yang aku ambil perhatian sangat adalah
yang akhir tu..
geram pulak...sebab apa??
nama aku tu wey...!!
MOHD Hafiz Jauhari...
mungkin dulu mak aku tak tahu kot benda ni??..kah3


2 comments:

  1. Yerler dik sbb dulu2 mak abah kita bkn mcm kita skrg trdedah dgn mcm2 ilmu pngetahuan dunia dihujung jari.. dulu2 kalau nak ilmu lebih skit kena menuntut sana sini.. deme pun bkn ada masa sgt keje jenis duduk setempat.. kan dik.. tp rasanya skrg ni pun pejbt pendaftaran sendiri x bg daftarkn anak dengan ejaan MOHD, diorg akan nasihatkan letak MUHAMMAD dgn ejaan penuh.. mgkin sbb kes ni kot.. akak pun kurang pasti.. apapun nama MOHD HAFIZ JAUHARI tu dah seindah maksudnya dik.. HAFIZ tu pun penuh maksud kan?! :D

    ReplyDelete
  2. @Salina@IbuAqil
    yeker JPN buat mcm tu??..bagusla mcm tu...jd tak ada laa bend ni terus terjadi..
    hu3.thanks akak puji nama tu..
    apa2 pon fiz pob bersyukur apa yang ada... =)

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...