Wednesday, September 7, 2011

Video Kesan Penggunaan Facebook !!!

Salam 1 auw...auw...auw..
sebentar lagi fiz akan buat dua presentation iaitu Public Relation dan Psychology lepas tu tamat sudah untuk subjek tu bagi sem ni..eh..jap..ada kuiz..lepas tu dah habis..hu3
HAH..!!...ada sesiapa yang berminat tak nak buat CD Cover dengan Cover Majalah..
kalau tak ada..terpaksa laa fiz gigih mencari orang..hurmmm

baiklah..
hari ni fiz nak update tentang video plak...ni fiz terjumpa dekat fb kawan fiz..
teruja pulak nak tengok semalam..
jadi hari ni kongsi dengan and semua...
cewah..macam duta keselamatan negara...kah3

apa2 pon tengok dulu..
jom cekitdot..



amacam??..dah tengok??
tu laa salah satunya bahaya guna fb ni..
ramai jugak kawan fiz yang dah diactivate dengan macam2 sebab..hurmmm

ada yang komen dekat video tu..
bukan semua nak tahu apa yang kita buat...kita dekat mana...
kecuali stalker hebat je..kah3

jadi berhati2 ye??

Hafiz: dah berkurun tak bukak Myspace..=P

1 comment:

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...