Sunday, August 21, 2011

Lagu Siti Nurhaliza Di Anak Tirikan ...!!!

Salam 1 auw...auw...auw..
dah dua hari tak update blog..
sebab busy ada event rasmi dan tak rasmi....kah3
bajet artis pulak kan..

cerita hari ni dan semalam akan di update bila balik rumah ye??
hehehehehe...
nak masuk gambar berat guna wifi kolej ni hah..

okey mungkin ramai yang perasan yang beberapa hari ni fiz rajin pulak update pasal Siti kan??
ni bukan blog Siti Nurhaliza ye??kah3
tapi sebagai peminat apa salahnya kan??...huahuahuahua

hari ni fiz nak cerita tentang lagu Siti yang baru tu...
lagu Fallin In Love tu..
katanya tak dapat masuk radio..
radio apa??..radio yang tema dia inggeris tu...
macam mana nak cakap ek??..radio inggeris kat malaysia ni banyak kan macam ... fm .... fm tu??
mungkin tu radio yang digembar gemburkan sebab tak putarkan lagu inggeris Siti..
mungkin lagu Siti tak layak kot??
tapi setakat jarang artis malaysia yang ada lagu inggeris diputarkan dekat radio inggeris kecuali lagu Mizz Nina...tu pon dah berduet dengan artis antarabangsa..hurmmm



Hafiz: macam mana laa nak maju artis malaysia kan???

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...