Thursday, August 18, 2011

Iklan Ramadhan Mana Yang Sesuai???

Salam 1 auw..auw..auw..
hari ni fiz update short entri je..
sebab apa??
sebab nak buat esaimen yang terlepas pandang....aisshhh..teruk kan?.
baru ni dapat idea nak buat entri..

okey2...lai..lai..lai..
hari ni tunjukkan korang semua dengan 4 iklan yang variasi jalan ceritanya tapi maksud yang sama..
jom kita tengok...
cekitdot...!!









dah tengok semua???
apa??????????????...berukbeng lembab??..tu fiz tak dapat nak tolong...kih3
tapi iklan yang fiz suka yang pertama tu..
iklan yang rasa nak baling kasut dekat iklan yang ke-4 tu..kah3


Hafiz: iklan puasa tahun ni apa yang best ek??

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...