Wednesday, May 4, 2011

~Katy Perry Fanatik Terhadap Perkahwinan William dan Kate Middleton???~

Haluuu..dan Salam 1 auw..auw..auw..
hari ni baru buat entri kan...huhuhu...
agak busy jugak laaa...
esok nak pergi jalan2 dengan best fren..
rindu..!!
dekat mana??dekat Johor laa...
nak jumpa cakap je laa okey guys??
=)

dah2..
masih terasa kehangatan perkahwinan diraja tu tak??
huhuhu
siapa kata Beckham dengan Victoria je yang bergaya sakan sempena perkahwinan tu???
artis lain pon ada tau....
siapa lagi kalau bukan Katy Perry....
apa yang dibuat??
dan taraaaaa....

hah...
nampak tak??
muka siapa yang ada dekat kuku katy perry tu???
cantik lagi eksklusif uollsss...mampu???

Hafiz: ada sesiapa yang nak challenge Katy Perry??...kih3

2 comments:

  1. haha.. ni mmg fanatik sgt dh ni..pdhal, prince william & henry tu bukan ensem pon. pape pon, sy tetap fanatik terhadap robert pattinson, tunang sy. hehehe * sila jgn muntah*

    ReplyDelete

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...