Friday, April 15, 2011

~Artis Wanita Bertudung???~

Salam 1 auw..auw..auw...
hari ni fiz dekat Johor...!!!..
bukan untuk bersenang lenang tapi untuk teman mak yang masuk wad...
malam tadi baru abez untuk 1st paper final exam tapi tak rasmi punya exam laaa...
nest paper adalah minggu depan hari rabu...
bosan betul laa jawab exam ni...hu3

okey2...
hari ni fiz nak tunjuk artis ABPBH yang bertudung pulak..!!
cuba tengok bawah ney...



hah..!!!
lawa tak???
masing2 cantik je kan??
tapi yang agak berani Yuna,,yang nampak macam old skool sikit adalah Irma Hasmie dan nampak ayu dan mermain dengan warna adalah Fida....sejuk mata memandang..huhuhu

jadi siapa kata yang artis wanita bertudung tak boleh nak melaram???
siapa kata fesyen bertudung adalah terhad dan mundur??
konservatif sangat...!!!
kalau nak banyak je cara nya..tapi mesti laa kena gayanya...
betul tak??

dah2...fiz pon malas nak merungut banyak2...erk??..kih3
nak sambung melayan bonda tercinta yang sedang sakit... =)






Hafiz: berkecamuk..!!!

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...