Thursday, April 21, 2011

~AF9 tiru Mentor...!!!~

Selamat tengahari dan salam 1 auw...auw..auw...
sorry..sorry...sorry..(ikut nada lagu kumpulan korea tu...kih3)
sebab semalam tak sempat update blog sebab fokus untuk exam tadi pagi...
format yang di bagi untuk jawab exam sebelum ni sangat berbeza...!!!
sekali bukan paper tadi ramai yang pengsan sebab tak mapu nak jawab..
jadi ramai laa yang keluar awal...
subjek baru memang macam ni laa...
agak kucar kacir sikit.....
fiz boleh jawab tak???....kalau 2 markah tu nak dapat bayang 1 belum tentu lagi....kah3..
pasrah je laa...(feeling2 Erra Fazira)

dah2...
baru semalam tak update rupanya hari ni dah ada berita HOT lagi PANAS...!!
sebab apa???..
AF9 dah macam MENTOR.....
sebab apa??
AF9 melakukan pengguguran pelajar...!!
macam Mentor tak??...macam Ziana Zain dulu tu...zaman Siti Nurhaliza dulu...
hah...alasan yang sama iaitu mencari juara penutup yang betul2 layak...
hurmmm....drama sangat..

persoalan sekarang siapa yang bakal digugurkan??
berapa orang yang bakal digugurkan??
siapa pengganti yang digugurkan??
dari mana dapat pengganti yang digugurkan??
dapat ke orang yang diganti tu nanti menyerlah???
ke sama je nanti???
tapi semua persoalan tu belum terjawab lagi.....
kena tunggu orang besar AF9 cakap laa gamaknya..

tapi khabarnya ada 2 orang pelajar yang selamat dari kena buang ke laut tu...
siapa lagi kalau bukan LENA dan ERUL..
kenapa??
mengapa???
why??
sebab katanya mereka ni konsisten tiap minggu tapi tak tahu laa macam mana kan??





Hafiz: macam2 hal....

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...