Tuesday, January 18, 2011

~Terkini: Contest !!!~


(ambil dekat google je..kih3)


hah..
fiz ada dekat library ni..
huhu..td buat group assignmnet kejap....
sekarang sempat laa update sikit...
laju pulak bereukband dekat library ni...kih3..

dah2..
jangan mengundang kemarahan orang...
berbalik pada tajuk kita ea???
CONTEST...!!!
siapa minat???
semua minta kan??lagi2 kalau dapat hadiah menarik....fiz pon cair...
tapi sekarang memang trend buat contest kan??
ada perasan tak??
tak kiralah blogger baru ker..blogger lama ker..semua berlumba2...
dgn niat yg 1 nak tambah trafik + tambah earning nuffnang + tambah follower...
betul tak??
jangan tipu..!!!
tipu dosa.......

tapi bersesuaian ke contest tuh???
main buat je kan...kih3
cuti raya cina nanti..pasti berlambak2 contest..
yelaa semua cuti kan??jadi sempat laa nak update tentang contest..
hurmmm....

best tak buat contest??
ada pengalaman buruk masa buat contest??
tu biasalaa kan..kata baru berjinak2 kan...
apa pun tahniah siapa yang buat contest tu ea???
=)









Hafiz: kalau fiz nak buat contest boleh tak??kih3 =P

4 comments:

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...