Wednesday, December 8, 2010

~BLOGLIST 2011..SELAMAT DATANG TAHUN BARU~

pung pang pung pang kat blog masing2 tentang aktiviti blog senior yg meletop letop macam dekat Gunung Berapi Merapi tuh......semua kelam ribut buat entri nak masok bloglist beliau....jom la join??....untuk pengetahuan cek Ben Ashaari mahupun segala umat manusia d muka bumi ni..ni kali pertama join aktiviti cek Ben Ashaari tuh.....rasa mcm tak da peluang je walaupun berbuih-buih mulut org kata 'Tuah Ayam Nampak Di Kaki..Tuah Manusia Siapa Yang Tahu??"...kan da kluar peribahasa ni...kih3.....bukan malas tapi rasa macam tak da tuah je..kih3.............tapi kali ni entah la......tiba2 hati teringin je nak buat.macam lagu Shima tu...kalau tak silap..Teringat kan??..eh Teringin kan??..kih3...maaf ye kak Shima..kih3.......ukey2..da memalut da ni.......

cek Ben Ashaari sebenarnye nk bubar dia punya bloglist dan nk buat bloglist baru........mari kita buat langkah2 nya....

letakkan header beliau mcm ni....jeng..jeng..jeng..


.

kemudian pastekan link anda semua ke entri beliau....(cube tekan sekuat hati dekat header tuh kalau tak faham) dan mestilah update selalu ye blog anda.....



peringatan: jangan la nak mengamuk atau marah ya kalau tak dapat tersenarai dalam bloglist tuh....fikir positif yang mugkin blog kita mungkin mempunyai keistimewaan pada mata orang lain mugkin???....cewaaah..!!....ayat macam da pasrah jex kan??kih3....



Hafiz : kata-kata di atas bukan mengambil kesempatan atas tuan punya aktiviti yaww..

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...