Tuesday, December 28, 2010

~Blog Review by Mr Nakal~



salam senja..kih3
namapak tak banner atas ni??
ni segmen terbaru cek nakal...
selalu juga fiz singgah blog cek nakal ni..
selalu cakap lepas je...ooppssyy.!!
bila cakap lepas ni..
memang kena laa dengan syarat2 cek nakal ni...

nak tau??
ni syarat cek nakal...taraaaa...

- Hangpa kena tahan mental

- Aku akan review sekali dengan tuan blog..hahaa(acah jer)

- Aku akn review secara jujur..kalau aku rasa boleh di puji aku puji,kalau boleh di kutuk aku kutuk(dah lama x kutuk orang ni..hohoho)


- Buat kan entri pasai apa hangpa minat di
review oleh aku dalam loghat kedah(tu pun klu blh.klu x blh x pa)..Pas tu tinggalkan url entri hangpa kat komen

P/s : Letakkan header blog aku dan link sekali yer...

hah??amcam dengan syarat cek nakal??anda mampu??kih3
fiz nak dengar juga orang komen blog fiz ni...
boleh ea cek nakal?? =)




Hafiz: nak tau maklumat lanjut sila tekan sini
rasa tak sabar pula... =P

2 comments:

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...