Saturday, August 8, 2015

Reaksi Orang Korea dengan Selebriti Malaysia

Salam 1 Aw Aw Aw
godeh you tube semalam jumpa video ni tentang reaksi orang korea dengan artis malaysia.
Untuk selebriti perempuan kena teka umur, kalau lelaki teka dia kerja apa.
agak comel juga sebenarnya sebab ada yang cuba ngurat nora danish. haha.
kalau siapa yang tak kenal pon mesti akan kata nora danish ni muda lagi tapi sebenarnya dah remaja dewasa. hahaha



shila amzah, amyra rosli, nora danish, emma maembong, hanis zalikha antara artis yang terpilih. actually banyak lagi artis perempuan yang cantik. seronok jugak buat macam ni sebab nak tengok reaksi orang luar tentang artis kita kan. asyik kita je puji artis luar. haha




dah tengok artis lelaki yang dipilih? kot ye pon, letak lah gambar yang terkini, ni semua gambar zaman purba. hahaha
nasib masih handsome lagi. Aku terfikir kejap sejak bila Alex Yoong tu selebriti? hurmmm. Bolehlah. banyak lagi lelaki handsome kot. ehem haha

Okaylah. Chaww :)

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...