Wednesday, June 26, 2013

Anniversary 3 Tahun Artis di UiTM Melaka !












Salam 1 Aw Aw Aw.
hari ni, genap 3 tahun kisah perjalanan di Lendu.
Masa mula masuk 26 / 6 / 2010
dan hari ni 26 / 6 / 2013

mula masuk kepala botak tahap 2, kiranya ada rambut sikit lah. hahaha
aku tak nak tunjuk gambar dekat matrik kad.
hahahaha. hodoh sungguh !

dan akhir diploma dengan rambut lebat. hahaha.
jadi aku tunjuk sikitlah gambar masa sem 1, ni rambut dah lebat sikit lah


ni masa explorace untuk kelas BEL (English Subject)

dan ini pulak masa sem 6


cari aku kalau jumpa. hahahaha
saje je nak tunjuk gambar ni. unik sikit. hahaha

sepanjang 3 tahun ni. macam macam aku belajar, persahabatan, tikam belakang, platik, talam dua muka, menangis, siapkan assigment yang nak kena hantar 1 jam sebelum tu, duduk rumah sewa, duduk koleh, kawan baru, pernah bergaduh kena terajang bagai suma tak jadi pelakon KL Gangster 5 je lagi hahaha, keluarga, putus kawan, emcee, jumpa artis, kena marah dengan lecturer even sampai dah habis belajar ni tau -__-' dan macam macam lagi lah kan

Terima Kasih UiTM Melaka :)

Happy Anniversary to all my batch mates year 2010/2013 and Happy 3rd Years of friendship :)

See you guys soon at Shah Alam in September. Lots of love. Muahhh ! :D

No comments:

Post a Comment

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...