Friday, December 28, 2012

Happy Birthday Artis Part 2 !!!

Salam 1 Aw Aw Aw !
maaflah mengambil masa yang agak panjang untuk sambung. hahaha
kesibukan di internet membebankan aku untuk mengupdate. hahaha
baiklah. part 2 kali ni adalah pada tarikh sebenar iaitu 24 desember 2012.
tapi sekarang dah 28 desember kan? hahaha.

baiklah. fadh ajak pergi jalan jalan dengan sofia. 
ikut abang ipar dan kakak dia sekali pergi johor tapi aku segan. hahahaha
lepas tu pergi kota je lah tapi macam tak ada apa.
jadi pergi ke JB naik bas jadi masa nak balik pergi nanti naik kakak dia.
pergilah jusco tebrau tu. pusing tak sampai satu minit pergi makan pizza. hahaha
sampai jusco pukul 6 sebab gerak dari kota je dah pukul 5 lebih.
makan punya makan sampai lah dah lepas maghrib.
tak perasan wey !!!. setakat makan pizza baik makan dekat Kota je kan? hahaha
lepas tu kakak fadhlina sampai. dia ajak pergi Bazar Karat. 1st time aku pergi wey.
rasa nak menangis. hahaha
yelaaa sebab aku ni anak dara. dok uma je. hahaha


ni hah muka teruja pergi jusco. pakcik belakang interframe. hahaha
sampai juso aku terus beli panadol activfast. pening wey !!! 
ni muka sebelum bas gerak. tak pening lagi. hahaha


hari tu nak makan dekat jusco melaka tapi dah habis. hahaha. boleh tahan sedap lah. yang ni tak muak sangat tapi udang nya macam kecut sangat dah. hahaha.
tapi boleh lah. lepas ngidam. add on bolognise meatball spagetti. tak habis. amalan syeton semua ni. masalah ngidam. hahaha. sekali bil sampai 80 lebih weyh !. menangis !

lepas tu sesi bergambar laa gamaknya.


yang kiri tu sofia aka pe'ah. hahaha dan yang kanan tu fadhlina


yang ni pulak artis yang persan fofuler tu. hahaha. baru menang beberapa anugerah je pon. hahahaha
nampak tak aku dah makin tembam? hahaha
badan dah naik semula. macam macam cemuhan yang aku terima wey !
naik tahun baru ni, mula diet semula. aku tak kira.
seluar sampai dah tak boleh kancing. nampak sangat aku ni buncit yang seksayyy. jeles lettew. hahaha

sebelum keluar dari jusco, beli psuh pop macaroon
angry bird lagu uollss

dekat kedai apa tak sempat nak tengok. hahaha
tapi ni rm 5 je.
kurang manis !!! aku suka. level bawah jusco tebrau. korang carilah sendiri :)

lepas tu pergi ke bazar karat pulak dekat Jb. 1st time ni

aku tahu aku seksayyy, hahaha
cukuplah tu.

tak beli apa pon. sebab tak ada duit. tapi sekarang ni memang trend baju corak bob marley.
lawa weh. tapi dalam impian jelah. tunggu berat badan aku turun semula. hehehe

tapi setengah hari jalan jalan, diaorang tak ingat dan tak wish pon birthday aku.
bapak sedih wey. tapi semua ingat birthday kita mesti disebabkan facebook kan? cuba bayangkan ta ada facebook? macam mana? hahaha
sofia tu memang tak ada fb, kalau fadh jarang bukak fb.
tapi kalau aku jadi dyeorang pon aku lupa nak wish. tapi its okey.
sebab masa hari jadi aku tu aku dapat keluar.
sambut dengan kawan kawan. happy sangat.


sebenarnya, aku dah lama tak jumpa pe'ah ni.
dah 3 tahun tak jumpa tau. lama gila kan?
berhubung pon kalau si pe'ah ni call. kalau tak, harommm nak bertegur sapa. raya aidfitri pon sekejap je cuti.
bapak rindu weyh !

kali ni adalah birthday aku yang menarik dalam hidup.
dapat cake :)
dapat jumpa kawan yang dah 3 tahun tak bersua :)

sebelum tu aku nak ucapkan terima kasih diatas segala doa dan wish dari semua orang tak kiralah dari twitter, whatsapp, bbm, fb, call, sms dan banyak lagi.
semoga doa korang semua makbul
dan terima kasih sekali lagi.

Happy Birthday Mohd Hafiz Jauhari Bin Ihsan
dah 20 tahun :)
matang bukan dari umur tapi dari persekitaran dan situasi :)

kalau ada umur yang panjang, jumpa lagi di 24 desember 2013 :)



PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...