Monday, November 12, 2012

Lagu Baru Azlan & The Typewriter 2012 - Tanda Tanya

Salam 1 Aw Aw Aw
dah beberapa hari aku nak dengar lagu ni dekat radio tapi half je
sebab ada je gangguan. hahaha
jadi aku cari sendiri dekat you tube.
hahaha
dan terus download lagu ni yang siap lirik sekali

lagu ni boleh tahan.
1st time aku dengar pon dah boleh tangkap muzik dia.
tapi aku confuse sikit makna lagu ni
payah nak faham. hahaha
yelaa. kadang kadang sms sms dari lagu yang nak disampaikan tak sampai sebab pending.
pending sebab aku tak faham.hahaha

nak cekitdot untuk korang yang belum tahu
yang dah tahu.
apa komen? okey tak? :)



bestkan? ke aku sorang je yang rasa macam tu? hahaha
:)

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...