Sunday, November 11, 2012

Apa Result Artis ???

Salam 1 Aw Aw Aw
hari jumaat tu kecoh tentang 2 benda iaitu result uitm dengan anugerah skrin
tapi apa yang aku nak push push push di sini adalah pasal result hari tu.
maksud aku result exam sem lepas.
sumpah berdebar. nak berak tu sembelit je wey. hai. punya la takut.
sem yang aku banyak nangis adalah sem 2 dengan sem 5.
mananya tak berderau? ditambah pulak lepas exam cek jawapan. sah terang lagi lampu picit yang jawapan aku salah. hahaha. aku rasa macam nak makan ais krim satu tong je. tapi apakan daya, badan pon dah macam tong. hahaha

aku tak suka bila result keluar sebab tiba tiba aku akan ingat kisah lusoh apa yang terjadi masa sem sebelumnya. ingatkan dulu zaman sekolah dah cukup adventure tapi...
zaman u ni, boleh buat orang bunuh diri.

tapi akhirnya aku dah tengok result lebih kurang 1 lebih pagi guna emel.
kalau bukak student portal, pukul 9 pagi. tak boleh tido malam aku dibuatnya,
hahaha
jadi aku dah menggigil tahap cacing nak dijadikan umpan. hahaha
tapi alhamdulillah. akhirnya result okey.
tak ada repeat dan semuanya lulus.

di kesempatan dalam kesempitan ini,
aku nak ucapkan terima kasih dari hujung kaki sampai hujung rambut kepada semua lecturer yang membantu dan mengajar aku selama ini. cewahh ! macam menang ABPBH je aku ni.hahaha
terima kasih kepada lecturer dan terimakasih kepada semua lah senang cerita.
tak terkata :)




PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...