Wednesday, October 31, 2012

Video Prank Jepun Yang Buat Anda Mati Terduduk !!!

Salam 1 Aw Aw Aw
hah ! nampak tak aku punya tajuk entri yang aku sendiri pon tak tahu nak letak apa
seperti biasa aku godeh godeh you tube.
jumpa beberapa video prank dari jepun.
macam macam cara.
ada yang tak logik dan mengganggu sensitivit rakyat malaysia pon ada
aku nak share pon tak berani

tapi aku ada jumpa video prank yang menakutkan.
kalau korang nak tengok tapi tak berani, janganlah tengok. mahu tak tidur malam
kepada ibu mengandung pon jangan tengok, kang ada yang terberanak dekat situ. muahaha
kalau nak tengok jugak kepada para lemah semangat fanclub, panggil lah sesiapa untuk teman.
masa aku tengok tadi ada mak dengan abah aku sambil tengok tv. boleh laa bajet cool macam peti ais.
hahahaha

video ni video prank ye :)
cekitdot





hah ! amacam? lawak memang lawak
tapi cuba bayangkan korang dekat situ?
kalau aku dah terkencing dan pengsan dan masuk wad ICU
aku ni dahlaaa lemah semangat FC .
hahahaha

tapi terbaik !!
:)

Bangunan di Johor Bahru ada unsur Freemason ???

Salam 1 Aw Aw Aw !
ramai terkejut aku dah guna balik trademark lama. rindu wooo.
tapi aku ubah sikit. ada dah google translate ke bahasa amerika dan tak ada maksud apa apa.
kalau bahasa lain tu aku tak tahu laaa. muahaha

kelmarin aku godeh godeh you tube
jumpa satu video pasal sebuah universiti dekat malaysia ni mengamalkan ajaran masa convocation.
konon konon nak update tapi taku kena hentam dengan student student dia, mahu mampus aku. muahaha
tapi ada betul dan ada pelik. aku ni memang mudah percaya sikit orangnnya
nampak tak aku orang baik? muahaha
tapi biarlah. siapa yang dah tahu tu okey laa kan?

jadi dia punya related video ni ada tunjuk satu bangunan dekat JB yang ada Freemason
Dewan Freemason namanya. wah ! sudah terang lagi bersuluh tu !
betul ke?
nah cekitdot dulu


dah tengok?
ramai yang komen macam macam
tapi kita berbalik semula dalam perlembagaan malaysia, aku rasa lah kot. konon dulu nak jadi peguam tapi tak lepas. muahaha.
semua rakyat malaysia bebas menganut agama masing masing kan?
kalau tak silap aku, freemason ni pon agama kan?
tak kisah laa agama ke tak. hahaha
jadi mereka ni pon ada hak sepertimana tokong dan kuil didirikan di malaysia
bukan lah maksud aku menyokong pembinaan benda ni
tapi. entahlah!
aku pon tak tahu nak komen apa.
tapiactually aku dah komen. muahahahaha

:)

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...