Monday, October 15, 2012

Artis sudah habis semester 5 !

Salam 1 Letup !
hari ni dah tamat sebagai pelajar semester 5. hoyeahhh!
ermmm maksudnya 14/10. hahahaha
masing masing sibuk update kan, jadi aku pon nak update laa jugak sikit
seronoknya dah habis semester 5 . macam macam dugaan terpaksa dilalui untuk lepas semester 5 ni tau
dalam diploma masscomm ni, smester 5 ni laa yang paling berat sekali berbanding semester lain.
sebab dah cohort baru yang mula dari batch kitaorang.

semua exam dah tamat.
dapat A ke tak tu urusan Allah. aku mengharapkan peluang untuk mengekalkan apa yang ada sem lepas tu akan termakbul. takut yup takut.
takut tak dapat nak gemberikan mak dengan abah aku dekat rumah yang sedang lena di ulit dan terbelit mimpi. hahaha
kalau betul aku masih dapat peluang tu, aku bersyukur. tapi kalau tak, aku memang dah tak boleh nak buat apa. sekarang ni cuma mampu berserah dan tawakal je.

dan semester 6 bakal menyusul.
dan sebuh event besar akan di buat. event kitaotang more focus on CMP subject.
sebelum ni fokus on hiburan kan? tapi kali ni kitaorang akan buat event tentang produk IKS.
seronok laa orang melaka kitaorang tolong promote produk diaorang.
hehehehe.

esok atau kejap lagi maksud aku,
aku akan balik Johor. berehat selama sebulan lebih sikit lepas tu akan menghabiskan semester 6.
wah ! tak sabarnya ! rasa macam nak menangis ! muahahaha
kononnya nanti kalau diberi peluang oleh pihak UiTM, aku akan dapat tawaran jadi PMDS iaitu Pembantu Minggu Destini Siswa. kiranya minggu orientasi untuk pelajar semester 1 nanti yang baru masuk.
itupun kalau dapat. hahaha. tapi teringin nak kerja.
aku nak kerja yang ada kaitan dengan Masscomm. ada sesiapa yang nak tawarkan aku kerja tak untuk sebulan? dapat duit lebih sikit kan? hehehe.

ni baru lepas kemas barang untuk dibawak balik esok pagi
nah cekitdot


kali ni balik bawak satu beg pack je. seba aku tak tahu nak bawak balik apa. muahaha
dekat rumah pon masih ada baju lagi jadi relax je laa kan?
pakai je baju ulang ulang. lelaki kan? baru laa macho. hahaha
dalam beg sampah tu kasut sukan. kononnya nak berjoging tipa petang kalau tak kerja kalau tak buat apa apa dekat rumah atau apa apa sajoh. konon nak kuruskan badan balik yang dah comel ni yang buat orang geram nak terkam. muahaha
kotak pensel pon aku bawak balik. mana laa tahu jadi kerja dekat office ke kan?
nampak tak aku banyak fikir? hahaha
dari stress, aku bawak ni je laa

dan lepas tu aku try mask yang aku gatal beli dekat Watson dulu.
muahaha. mask untuk putihkan muka.
yelaa muka aku ni ala ala sawo matang sikit
kalau bagi putih sikit mungkin menggoda sikit ke kan? muahahaha
nah cekitdot


nah, siap ada vitamin E sekali tau.
saja menggatal nak pakai. ni kalau mak aku tahu aku ni buat keje yang bukan bukan, mahunya dia kejar dengan parang satu kampung. muahaha
ni kalau muka aku tak putih siap. dia tak cakap pon kena pakai berapa kali untuk putih.
muahahaha.
ni aku update entri pon sambil pakai. jap lagi nak cuci. hahaha
aku nak upload muka aku tapi takut korang geli pulak sebab macam rupa air mani yang disapu ke seluruh muka. muahaha. gambar dekat pakcaging tu cuma tipu tipu sajoh. hahaha
eh, adik adik jangan pikir pikir bukan ye?
tiba tiba aku terasa yang entri aku ni dah masuk 18 SX.
maafkan saya -_-"

dah dah,
aku nak rehatkan diri untuk balik
wuhuuuuu~~~~

*goyangmontot*

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...