Sunday, September 30, 2012

Artis Menghadapi Final Examination !!!

Salam 1 letup !
dah lama tak update blog disebabkan kehidupan kucar kacir yang dah nak habis sem ni.
pejam celik pejam celik esok dah final exam wey ! sumpah tak kelakar
aku baru habis study past year paper malam tadi.
hari ni nak mulakan sesi hafal menghafal. jadi siap sedia wahai otak ku untuk menerima hentaman info yang bakal menjadi otak sumbat. hahaha

esok adalah paper ETR. paper entreprenuership ! aku tahu aku salah eja dan malas nak tekan backspace. hahahaha. kalau dah eja dan tulis pon payah inikan lagi nak hafal.
hurmmm
rasa semangat positif dah hilang dihanyut ombak rindu yang membelah pantai Desaru.
orang lain dah berbondong bondong study.
aku baru terhegeh hegeh mak jemah nak buat kuih karipap ragup.

eh, aku tak bagi tahu kan jadual exam?
esok ETR,
4/10 Advertising
10/10 Comm Research
14/10 Event Management.
broadcast dah lama lepas.
jadual nya macam okey kan? dari segi gap exam tu
tapi otak ni lah pemalas.
ni semua godaan syaiton yang direjam. muahahahaha

ni baru balik lunch makan sayur taugeh, ayam goreng dengan kentang sambal. Sayur togeh tu je yang aku macam boleh telan itu pun tak habis,
aku tahu tu amalam syaiton -__-"
dan mata ni dah di ambang ngantuk yang nak lelap sebentar bersama bantal empuk
hahahaha


jumpa gambar ni yang sedang hangat di FB.
betul tu apa yang dia tulis
dan aku akan melakukanya sebentar lagi,
sapa kata student malaysia ni tak boleh jadi multitasking?
hahahahaha

dah dah.
tak habis kalau aku update blog ni
jadi aku nak undur diri
doakan aku berjaya
esok kalau larat dan tak sedih atau paper ETR okay dan tak menyedihkan aku akan kembali lagi.
oyeahh !!!

eh, lupa nak cakap, tiap kali final exam mesti mata ketumbit?
achaneer ni? aku pon tak faham dengan dunia yang sfera ni.
dah bye

pap pap oley !
*goyangmontot*

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...