Friday, August 31, 2012

Lagu Baru Black Mentor 2012 feat Malique - Teman Pengganti

Salam 1 Letup !
actually aku nak update benda lain tapi aku semangat nak update lagu baru black mentor ni
kenapa??..aku punya stats kat blog ni tinggi sebab pencarian lagu baru black mentor ni
hahahahahahahaha
actually korang boleh je pergi dekat you tube terus cari kan?
tapi teringi jugak ye nak cari guna google
dan hasilnya mesti keluar entri aku yang lama - lama zaman bila ntah black punya tu...hahahahaha

jangan bimbang..
hafiz di sini membantu anda untuk mengetahui lagu baru Black Mentor...
lagu baru dia adalah Teman Pengganti
sekali dengar macam lagu raya pon ada sebab musik dia yang tune ala ala raya
hah, nampak tak aku macam pernah belajar music satu kelas dengan Adele dekat London dulu??? muahahahaha
lagu ni suara Black agak seksi yang menggetarkan jiwa setiap pendengar walaupun tak semacam getaran falseto tapi ala ala laaa... buat buat faham je la korang ni . hahahaha

nah dengar lagu ni



tapi korang perasan tak dalam lagu ni Black cuma nyanyi sikit je dan dia ulang ulang yang sama.
rasanya lagu ni patut Malique feat Black... muahahaha
tapi apa pon aku dah download
lgu ni sedih wooo
aku sebagai teman sperjuangan dalam industri seni tetap menyokong Black
uyeh uyeh uyeh *sambil gelek dangdut*

:)

Yay ! Kembali Lagi !

Salam 1 Letup !
huarghhhh !!! dah lama tak jenguk blog ni
bukan setakat bersarang dah berlumut dah. hahahaha
aku tak tahu kenapa aku malas sangat nak update blog sejak dua menjak ni. hahahaha
perasan tak entri aku sebelum ni pasal kehilangan aku ? kononnya nak buat entri selalu tapi hampeh.
tapi kali ni aku tak tahu apa yang merasuk untuk jenguk balik ke blog ni
rindu nak menaip dekat blog ni

aku jemu laa tengok blog aku ni
rasa macam sarat sangat dengan macam2 benda..
design yang vogue.
aku nak tukar tapi belum ada orang yang nak aku tempah.
tapi aku nak makesure yang blog baru akan di publish masa birthday aku nanti
kiranya macam hadiah untuk aku laa
nanti semnagat iskit nak taip blog usang ni
hahahahaha

aku belum sempat buat entri hari raya lagi kan?
entri puasa je aku buat
ish..entah laa kenapa malas sangat jiwa ni nak update blog
orang lain dah buat entri untuk merdeka, aku baru nak buat entri untuk hari raya. hahahaha
ada aku kisah? 

sekarang ni sibuk siapkan esaimen yang menggunung
bulan hantar hantar dan present.
jadi masa2 stress ni
boleh laa aku update blog aku ni
kepada para stalker, tunggu kehadiran ku !
cewah...ada gaya Azwan Ali tak??...hahahaha



PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...